Toivon Vintti

Kokoukset, työpajat, teemaillat, tuote-esittelyt, lasten synttärit, tyky/tyhy-päivät ym. kokoontumiset.

Maaseudun rauhassa, kotoisasti Toivon Vintillä

Olemme avanneet keväällä 2013 Toivon Tilan vintille (Ammakontie 128, Salosta n. 10 min. ja Turusta n. 30 min.) täysin uuden ja kotoisan kurssi-/kokoontumistilan. Vintti sopii parhaiten alle 25 osallistujan tilaisuuksiin.

Toivon Vintti on vuokrattavissa esim. yritysten ja yhteisöjen omiin tilaisuuksiin. Pinta-alaa Vintillä on yli sata neliötä. Tila on avara, valoisa ja lähes yhtenäinen. Kalustus Vintillä on helposti muuteltavissa kunkin tarpeisiin sopivaksi. Tilassa on käytössänne mm. projektori ja valkokangas, kahvin- ja vedenkeitin, vesipiste, iso 20-50 kupin kahvinkeitin sekä jääkaappi.

Ajatuksia virkistävälle maatilakävelylle peltomaisemaan pääsee kätevästi kokoontumisen lomassa. Käsityöhetkemme on myös aina mahdollista yhdistää tilaisuuksiin.

VUOKRAHINNAT: 

Vintin vuokra, alk. 35 e + alv / tilaisuus. Järjestämme mielellämme edullisen kahvi- ja keittolounastarjoilun kauden teemaan sopivista tuotteista. (alk. 25 e +alv/ryhmä.) 

Erittäin makoisa tasokas ja kattavampi ruokailu on tilattavissa myös kauttamme. Toimimme yhteistyössä paikallisten cateringyrittäjien kanssa.

Käsityöilta yhdistysporukalla
LASTEN SYNTTÄRIPAKETTI (alk. 6v.) :

Noin kaksi tuntia kestävien ohjattujen synttäreiden hinta on 120 e (sis.alv) vanhoilla teemoilla ja 130 € (sis.alv) uusilla teemoilla. Synttärit sopivat 6-12 vuotiaille. Kaiken ikäisille ja tasoisille ryhmille löytyy oman osaamisen mukainen työ. Täältä löytyy tarkemmin synttäreistä KLIK.

 

Tervetuloa! 

MUUT TILAISUUDET YKSILÖLLISESTI KOOTTUNA TARPEITTENNE MUKAAN

 

Monipuoliseen Tervetuloa Saloon -matkailuoppaaseen pääset TÄSTÄ.

Odotamme yhteydenottoasi!