Toivon Vintti

Kokoukset, työpajat, teemaillat, tuote-esittelyt, lasten synttärit, tyky/tyhy-päivät ym. kokoontumiset.

Maaseudun rauhassa, kotoisasti Toivon Vintillä

Olemme avanneet keväällä 2013 Toivon Tilan vintille (Ammakontie 128, Salosta n. 10 min. ja Turusta n. 30 min.) täysin uuden ja kotoisan kurssi-/kokoontumistilan. Vintti sopii parhaiten alle 25 osallistujan tilaisuuksiin.

Toivon Vintti on vuokrattavissa esim. yritysten ja yhteisöjen omiin tilaisuuksiin. Pinta-alaa Vintillä on yli sata neliötä. Tila on avara, valoisa ja lähes yhtenäinen. Kalustus Vintillä on helposti muuteltavissa kunkin tarpeisiin sopivaksi. Tilassa on käytössänne mm. projektori ja valkokangas, kahvin- ja vedenkeitin, vesipiste, iso 20-50 kupin kahvinkeitin sekä jääkaappi.

Ajatuksia virkistävälle maatilakävelylle peltomaisemaan pääsee kätevästi kokoontumisen lomassa. Käsityöhetkemme on myös aina mahdollista yhdistää tilaisuuksiin.

VUOKRAHINNAT: 

Vintin vuokra, alk. 35 e + alv / tilaisuus. Järjestämme mielellämme edullisen kahvi- ja keittolounastarjoilun kauden teemaan sopivista tuotteista. (alk. 25 e +alv/ryhmä.) 

Erittäin makoisa tasokas ja kattavampi ruokailu on tilattavissa myös kauttamme. Toimimme yhteistyössä Hellbergin Pitojen kanssa.

LASTEN SYNTTÄRIPAKETTI (alk. 6v.) :

Noin kaksi tuntia kestävien ohjattujen synttäreiden hinta on 140 e. (sis.alv) Synttärit sopivat 6-12 vuotiaille. Kaiken ikäisille ja tasoisille ryhmille löytyy oman osaamisen mukainen työ.

Vintin Synttäripaketin herkkuja

Vintin Synttäripaketin herkkuja

Hinta sisältää:

  • Tilavuokran
  • n. 45 minuutia kestävän käsityötuokion kymmenelle lapselle (9 vierasta + sankari, yli 10 –> +10 e lapsi) ja tarjoilut.  Päivänsankari voi valita käsityön aiheen mieltymyksensä mukaan! Esim. avaimenperä, koruaskartelu, neulahuovutus…
  • Tarjoilut: Perunalastuja, popcornia, pillimehuja/limpparia, viinirypäileitä, keksejä ja JÄÄTELÖANNOKSIA tai MOKKAPALOJA itse koristellen.

Tervetuloa! 

 

 MUUT TILAISUUDET YKSILÖLLISESTI KOOTTUNA TARPEITTENNE MUKAAN

 

 

Yhteistyössä Visit Turku: 

Monipuoliseen Tervetuloa Saloon -matkailuoppaaseen pääset TÄSTÄ.

           Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

YHTEYDENOTTOLOMAKE   

O-P 050 582 4645   Hannele 050 518 0896

toivontila(at)gmail.com