Onnenperän Mökki

 

Onnneperän Mökki
Näkymää Onnenperän mökiltä

Topilan Tupaa paremmin varustettu ja hieman isommille seurueille sopiva Onnenperän Mökkimme sijaitsee Halikon Vaskiolla. (Salo 25 km, Turku 50 km) Onnenperällä voit kokea myös savusaunan ylivoimaisen nautinnolliset löylyt!

Mökki ja savusauna ovat käytössä myös talvella. Tuvassa on tilaa max. 20 juhlijalle tai kokoustajalle. Yöpyjiä mökille mahtuu 7-10 henkilöä, vuodenajasta riippuen. Huom! Teijon kansallispuistoon vain 40 min. matka mökiltä.

Sisäsauna suihkuineen on rakennettu täysin uudelleen 2011 joulukuussa. Mökissä on 7 vuodepaikkaa ja nukkuma-aitassa kesällä lisäksi 2 vuodepaikkaa. (+1 juniorisänky) Varusteena mm. 2 x jääkaappipakastin, mikro, sähköuuni/-liesi, kahvinkeitin,vedenkeitin, lämmin juokseva vesi kaupungin verkosta (keittiö/suihku), leivänpaahdin, tehokas puhallinlämmitin/tuuletin, nykyaikainen kompostikäymälä. Mökki on sopivasti syrjässä, mutta hyvän tien varrella ja pihaan pääsee myös isommalla ajoneuvolla tai perävaunun kanssa.

VUOKRAHINNAT alk. 85 e/vrk. Viikonloput 1-2 vrk. alk. 170 e. Kysy myös vaunupaikkaa!

Katso mökin varaustilanne, hinnat, varustus ja lisäkuvat tästä.

Tarjoamme teille mm.: Kevätillan hiljaisuudessa savusaunan huumaavaa tunnelmaa ystäviesi seurassa. Helteisen kesälauantain jälkeen juhlavieraille rauhallinen majoituspaikka, luonnon helmasta. Mökkipolttarit: Morsiamen omin käsin valmistama huomenlahja ja ilta metsän siimeksessä, ennen lavatansseihin lähtöä. Leppoisista löylyistä  paikallisen kesäteatterin hilpeään tunnelmaan.

Katso myös: https://www.facebook.com/toivontila

 

Huomaathan että mökeiltämme on vain 45 min matka Turun keskustaan.

Miksi et majoittuisi matkoillasi meillä, omassa rauhassa?